top of page
Search
  • Writer's pictureOlivera Cekic Jovanovic

Њутн I, II, III као супермоћ




Са задовољством вас позивамо да се у среду и четвртак, 25. и 26. децембра, 2019.године, у 10 часова - придружите образовним радионицама Факултета педагошких наука у Јагодини у оквиру иницијативе "Суперхероји и моћна наука" (пројекат промоције науке подржан од стране Центра за промоцију науке Репиблике Србије).

Низ образовних радионица на тему Њутн I, II, III као супермоћ биће реализоване за децу из вртића „Пионир“ и „Пчелица“ и ученике основне школе „Милан Мијалковић“ у Јагодини. Заједно са студентима Факултета педагошких наука, васпитачима и учитељима, кроз интерактивне STEAM радионице, мултимедијалне садржаје, интересантне огледе и активности учесници ће учити занимљиве садржаје о кретању.


Реализатори радионица биће студенти III и IV године основних академских студија студијског програма Васпитач у предшколским установама и Учитељ:

Јована Бекчић, Тамара Јанковић, Сара Стојановић, Сара Лекић, Александра Радић, Јована Радојевић, Тамара Крстић, Анђела Терзић, Јелена Павић, Jeлена Ђаловић, Јована Подовац, Наташа Јовановић.

Предметни наставници, ментори - аутори и организатори образовних радионица:

Асс. Ана Миљковић

Асс. Андријана Милетић

доц. др Оливера Цекић-Јовановић, руководилац пројекта

5 views0 comments
bottom of page